Anasayfa

Yıldırım Folyo Ürünlerimizi İnceleyin!

Firmamız 1973 yılında Abdullah YILDIRIM tarafından kurulmuş olup 47 yıllık tecrübesiyle Kablo, Gıda ve İzolasyon sanayine, Polyester Film, Alüminyum Folyo, Bakır Folyo, Polietilen Film, Streç Film gibi geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. Yıllık üretim kapasitemiz 4000 ton dur.

Hakkımızda Ürünler
Anasayfa

Yıldırım Folyo Ürünlerimizi İnceleyin!

Firmamız 1973 yılında Abdullah YILDIRIM tarafından kurulmuş olup 47 yıllık tecrübesiyle Kablo, Gıda ve İzalasyon sanayine, Polyester Film, Alüminyum Folyo, Bakır Folyo, Polietilen Film, Streç Film gibi geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. Yıllık üretim kapasitemiz 4000 ton dur.

Hakkımızda Ürünler
Hakkımızda

Firmamızı Öğrenin.

Firmamız 1973 yılında Abdullah YILDIRIM tarafından kurulmuş olup 47 yıllık tecrübesiyle Kablo, Gıda ve İzolasyon sektörlerine hizmet vermektedir.

Polyester Film, Alüminyum Folyo, Bakır Folyo, Polietilen Film, Streç Film gibi geniş ürün yelpazesine sahip olan Yıldırım Folyonun yıllık üretim kapasitesi 5000 tondur.

Müşteri odaklı çalışma prensibiyle yurt içine ve aralarında Avrupa Birliği ülkelerinin de olduğu 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Misyonumuz

Sektöre yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile yön veren, rekabetçi fiyat politikasıyla beraber geniş ürün yelpazesine sahip olan, ülkemizin bekası için çaba sarf eden lider bir firma olabilmektir.

Vizyonumuz

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek optimum bir şekilde üretim planları yapmakla beraber, çevresel önlemlere riayet edip Yıldırım Folyo markasını sektörün en ileride gelen firması yapmaktır.

Müşteri Memnuniyeti

Memnun Müşteri

Başarı Oranı

Başarı Oranı

Yıldırım Folyo

Bizi Tanıyın

Yıldırım Folyo, Endustriyel Alanda Folyo ve muadili ürünlerde sizlere destek olmaktadır.

Yıldırım Folyo

Ürünlerimiz

Bakır Folyo(CU)

Gıda Ambalaj Folyosu

Kablo Folyosu

Tela Bant

Streç Film

Peel Film (SY)

Bakır Folyo

Alüminyum Folyo

Polyester Film(PET)

Metalize Pet Film

Gıda Ambalaj Folyosu

Gıda sektöründe kullanılmak üzere farklı kalınlıklardaki Alüminyum folyolara 5 renge kadar rotogravür baskı ile ambalaj üretimi yapılmaktadır.

Kablo Folyosu

Firmamız kablo sanayinde Data, Koaksiyel ve Enstrümantasyon kablolarında elektromanyetik alanların etkilerine karşı kullanılan

Sektörler

Bulunduğumuz Sektörleri İnceleyin.